Material

För varje avsnitt (Fotoväggar) finns det olika typer av material. Varje typ har flera material beroende på deras användning och egenskaper. Vi använder flera bestämningar för varje material för att underlätta valet av material: hållbarhet, glans, struktur, wahsing, monterings, tvättbarhet.

Samtliga produkter är tryckta på HP Latex Skrivare - Hewlett Packard -teknik miljövänliga . Luktfria utskrifter med vattenbaserat HP-bläck som är perfekt för känsliga inomhusvisningsmiljöer och lämpar sig för sovrummet eller barns rum. De kräver inte ventilationen i rummet.

För maximal utskriftskvalitets vi använder material av högsta kvalitet:

Beskrivning av material fotoväggar:

Tänk dig en väggmålning så realistiskt att du skulle kunna förväxla den med en bild på en stor upplösning. Wallsheaven har visat, utvalda av specialiserade material för tapeter, så att varje rum ska det bli av färger och kommer att få ett nytt liv. Vi erbjuder den högsta utskriftskvalitet, en värld av teknik.

Väggmålning Latex

Ultra mjuk och slitstark väggmålning. Idealisk för hemmet, lägenhet och kontor. Eventuella grafik tryckt på vinyl MAT ser fantastisk och färgerna förblir stabila i upp till 20 år! Materialet ger utmärkt utskriftskvalitet och innehåller ingen PVC, så det har andas. Bakgrund har ett bindemedelsskikt, som är klara för omedelbar användning, även av outbildade personer.

Viktiga fördelar

Väggmålning Latex Premie

Förmodligen den vackraste väggmålning i världen. VINYL PREMIUM är vattentät, bestruket papper på en speciell fleece uppbackning. Dess unika struktur och fotorealistiska utskriftskvalitet kommer att glädja även de mest krävande kunderna.
limning på en vald yta ska vara exakt samma sätt som i fallet med traditionella tapeter. VINYL PREMIUM är ett material reptålig, vilket i fallet med färgade kan rengöras med ett milt rengöringsmedel. Oroa dig inte - paint säkerligen inte kommer komma.
VINYL PREMIUM är stabil i år. Den har också ett certifikat om icke-brännbarhet och är också lätt att ta isär. Vikt 350 g/m2.

Beskrivning av material canvastavlor:

Vara konstnär i ditt hem. Wallsheaven - det är den högsta kvalitetsbilder tryckta på särskild duk. Hitta en bild eller en bild, välja format och njuta av utsikten över verkliga duk på väggen i ditt hem eller kontor. Vi kombinerar konsten att designen.

Canvastryck

Great stuff som riktiga duk målning. Eventuella grafik tryckt på CANVAS premie ser ut som det kom från konstnärens hand. Matte färgerna är vattenbeständig. Canvas har också en reptålig och är hållbar i år. Ändra ditt hem i konsthallen!

Se fler exempel:: Design Utmaningar

Beskrivning av material klistermärken:

Sticker är en mycket enkel och beprövad metod för att försköna din omgivning. Självhäftande material, belagt med eller foto passar perfekt in i något utrymme fantastisk grafik. Redigera klistermärken är mycket enkelt och kräver inte oss till några specialkunskaper. Kvaliteten på klistermärken Wallsheaven är samma vad riktiga foton.

Klistermärken Matta

Perfekt material för inredning, möbler och vitvaror med plana ytor (t.ex. en bärbar dator). Monomert film möjliggör enkel och snabb installation utan deltagande av en grupp specialister. Även när vi vill klistra in ett stort område.
Sticker MAT ger oss möjlighet att åtgärda. När du gör ett misstag och rätta till det krokiga, kan du ta bort klistermärke från ytan och hålla fast den igen, utan att skada den slutliga effekten.
Det är mycket flexibla och hållbara. Den har ett speciellt lim DOT, så det skapar inga bubblor eller distorsion. Filmen har ett certifierat icke-B1 och M1.

Klistermärke Glans

Detta material är väl lämpad för inredning, möbler och vitvaror med plana ytor.
Självhäftande Sticker GLOSS har en karakteristisk blank yta som ger oöverträffade glansfärger.
flexibla och tåliga. Den har en speciell DOT lim så att bubblor eller snedvridningar inte uppstår. Filmen har ett certifierat icke-B1 och M1.

Beskrivning av material affischer:

Vem av oss i barndomen har inte haft en affisch av favoritstjärna över sängen? Affischer är en av de mest populära metoderna för utsmyckning utrymme. Wallsheaven designers har skapat unika bilder som kommer in i glädje varje kund. Fotografiskt kvalitet och färg är oförändrade under åren, oberoende av storleken av affischen som du beställer.

Poster Premium

Perfekt för varje interiör! Våra affischer är tålig och resistent mot repor. Passerar inte något solljus, och det hela är täckt med en speciell beläggning som ökar materialets hållfasthet. Högsta kvalitet tryck gör en affisch ser ut som ett riktigt fotografi. Det material som inte innehåller PVC, så att den är miljövänlig.


Anmärkningar: Vilka är de subtila skillnader i färg på bildskärmen? or Om du behöver hjälp kan du Kontakta oss .