FRAMTRÄDA

Worldwide Gratis frakt

Wallsheaven produkter exporteras till över 220 länder runt om i världen. Vi har de mest omfattande distributionsnät väggmålningar, och till och med det största avståndet mellan tryckeriet och kunden är inte ett problem för oss. Oavsett vilken världsdel du bor, våra tapeter nå dig i perfekt skick. Köp och njut av de produkter Wallsheaven på någon plats på jorden.

Eko-Print Teknik HP

Alla produkter som erbjuds av Wallsheaven skapas med hjälp av eko-tryckteknik. Det skadar inte barn eller andra personer som befinner sig i närheten. Det är helt säkert, modern kvalitet.

Också See Latex Go Green.pdf

Högkvalitativ utskrift

Vi ser till att varje produkt som erbjuds av Wallsheaven uppfyller de rätta kraven i krävande kund. Som garanterar andlös färgåtergivning och stor känsla för detaljer. Vid produktion av tapeter använder vi den senaste tekniken, HP Latex.

Vattenbaserade färger luktfri

Vattenbaserade tryckfärger används i produktionen av våra tapeter och är helt luktfri. Alla produkter Wallshaven erbjuder är helt säker för de med allergies.Completely luktfria väggmålningar kan placeras på väggarna i huset även med fönstren stängda. Bekvämligheten av våra kunder är vår ovärderliga.